Wedding Potrait Pantai Mek Mas

Biasanya Qaeds cuba untuk tak beria sangat untuk buat outdoor shoot pengantin ni. Atas beberapa sebab seperti waktu yang terhad dan pengantin yang dah penat. Plan lah ikut macamana pun, […]

Pengantin bersiap

pengantin bersiap

Tak selalu dapat peluang untuk ambil gambar pengantin tengah bersiap. Biasanya untuk wedding client yang Qaeds dapat straightforward keperluannya, hanya terus jumpa di masjid untuk akad nikah dan seterusnya majlis […]

Old World Alor Setar

Alor Setar

Kerap kali ada peluang kalau nak ke bandar dan pekan lama, memang Qaeds sangat suka. Bandar Alor Setar ni, yang dah la sangat jarang dapat nak sampai, punya tarikan yang […]

Portrait at sunset

portrait

Dalam banyak-banyak portrait Qaeds test ambil gambar, belum pernah lagi buat gambar masa matahari terbenam. Selalunya, Qaeds akan duduk bawah tempat teduh atau cari natural reflector untuk bantu beri exposure […]