Kuala Lipis Scene Aidilfitri 1438H

Lipis

Lepas beraya di Tapah tahun ni, Qaeds sambung lagi raya di Lipis. Bawak Miss LG pusing-pusing tengok bandar tempat penyanyi kegemarannya membesar. Bagi Qaeds sendiri, untuk tengok bandar yang satu […]

Seminggu itu berlalu sudah

Kuih raya, lemang, rendang, mercun, pelita, bunga api dan jem di highway nak lari ikut jalan lama (tol mahal pun lambat sampai kampung), semua ni sendat dalam fikiran, menjelang 1 […]

Makin maju Bandar Pusat Jengka

Bandar Pusat Jengka

Bandar kecil untuk peneroka Felda yang dah banyak berkembang since last time Qaeds ke sini, lebih 10 tahun sudah. Dulu ada sikit je bangunan rumah kedai, sekarang dah meriah dengan […]