Portrait Raya Masjid Wilayah 1439H

Masjid Wilayah

First time orang request Qaeds ambil portrait keluarga dengan pakaian raya, Qaeds tak dapat menolak. Farah, kenalan Miss LG request untuk diambil portrait dia, suami dan 4 anak dengan pakaian […]

Lata Iskandar Tapah

Lata Iskandar

Masa on the way ke Lipis ikut jalan Tapah-Ringlet, Qaeds dapat singgah sekejap di Lata Iskandar, lokasi air terjun Hutan Simpan Tapah. Tak sangka ada spot scenic macam ni dalam […]

Seminggu itu berlalu sudah

Kuih raya, lemang, rendang, mercun, pelita, bunga api dan jem di highway nak lari ikut jalan lama (tol mahal pun lambat sampai kampung), semua ni sendat dalam fikiran, menjelang 1 […]

Salam Aidilfitri 1438H

aidilfitri

That time of the year has arrived. 1 bulan puasa tak terasa bila dah sampai minggu dan hari terakhir Ramadhan. Awal dulu memang lemau, tak sabar menunggu berbuka.