Merayau Galeri Petronas

galeri petronas

Satu tempat kegemaran Qaeds di Suria KLCC ialah Galeri Petronas. Selepas Kinokuniya, inilah dua tempat boleh buang masa buat sesuatu tanpa perlu bayaran di tempat beli-belah yang kebanyakan kedainya Qaeds […]

Lions in the street

lion dance chinese new year malaysia kuala lumpur

Sempena tahun baru cina yang baru lepas, Qaeds puas mencari troupe lion dance sebab tak pernah dapat diambil gambar. Bila merayau ke Petaling Street baru ni, akhirnya dapat tengok singa […]

Pasta Olio goreng sendiri

Nak makan di kedai olio ni, ada yang dari RM5 sampai lah RM25 sepinggan. Kalau ada yang lagi mahal, Qaeds tak pernah jumpa lagi. Setakat yang dah makan ni, kalau […]

Frame enlargement gambar wedding

frame wedding photography malaysia portrait

Selepas post berkenaan album yang disiarkan pada Julai 2017 dulu, kali ni nak kongsi pasal frame gambar pula. Qaeds discuss panjang lebar berkenaan album gambar dari segi pemilihan kertas, material cover, […]