Tapah scene Aidilfitri 1438H

Tapah

Raya tahun ni Qaeds bermula di Tapah. First time sampai ke sini, dulu masa kecil pernah membesar di Bidor, dalam 10 minit je jauhnya. Bandar kecil ni serupa macam Kuala Lipis juga, mungkin sebab sejarah zaman kolonialnya menjadikan lebih kurang sama.

Yang sempat Qaeds rakamkan masa ni hanya di kampung, sebab tak sempat langsung nak singgah shoot di sekitar bandar. Tapi masa lalu-lalu beberapa kali dah nampak banyak spot dan scene menarik untuk dapat gambar travel dan street.

Next time balik nak spend masa untuk rekod bandar Tapah pula.

Tapah Aidilfitri 1438H

Taman Orkid Tapah Aidilfitri 1438H

Tapah Aidilfitri 1438H

Tapah Aidilfitri 1438H

Tapah Aidilfitri 1438H

Tapah Aidilfitri 1438H

Tapah Aidilfitri 1438H

Miss SG Tapah Road Aidilfitri 1438H

Tapah Road Cat Aidilfitri 1438H

Tapah Road Cat Aidilfitri 1438H

Bulan Mengambang Tapah Aidilfitri 1438H

Tapah Aidilfitri 1438H

Miss SG Sg. Klah Aidilfitri 1438H

BACA  Butterworth Penang snap shots